Kees Postma InternetdienstenKees Postma ontwerpt en ontwikkelt eenvoudige, maar wel professionele, websites voor bedrijven, instellingen en verenigingen voor gunstige tarieven. Het ontwerp gebeurt in nauw overleg met de klant en volgens haar specifieke wensen, een website is tenslotte uw digitale visitekaartje. Ook een webshop of het onderhouden van websites behoort tot de mogelijkheden. Om uw website op internet beschikbaar te maken, heeft u naast een domeinnaam, ook nog een webhostingpakket nodig. Ik garandeer u een zeer betrouwbare, supersnelle en scherp geprijsde hosting.

Website

Wilt u zich snel op internet presenteren, dan kunt u kiezen voor een eenvoudige website in uw huisstijl. Deze bestaat uit maximaal 10 pagina's waarvan (eventueel) één met een reactieformulier. De website wordt in uw huisstijl met de door uw aangeleverde tekst, foto's en afbeeldingen gemaakt. Ik zorg ervoor dat uw website voldoet aan de regels van de SEO (Search Engine Optimalisation) waardoor u makkelijk en snel wordt gevonden, want daar gaat het tenslotte om! Ik verzorg (op aanvraag) ook de aanvraag van uw domeinnaam.

Werkwijze webdesign

Eerst wordt er uitvoerig besproken wat uw wensen zijn. Wat is het doel is van uw website en op welke manier kunnen we dat zo goed mogelijk presenteren? Wilt u een strakke zakelijke website of juist enigzins nostalgisch? U heeft waarschijnlijk al een idee hoe uw website er ongeveer uit moet komen te zien, zo niet, dan help ik u graag op weg. Ik ga dan bekijken hoe ik deze wensen om kan zetten in een website.

Gedurende de bouw van uw website kunt u de vorderingen volgen op internet. Elke keer als er een gedeelte klaar is krijgt u van mij bericht en kunt u dit zelf bekijken op uw eigen computer. Zodra de gehele website klaar en door u goedgekeurd is ontvangt u van mij een factuur. Na betaling van dit bedrag zet ik de website definitief online.

Domeinnaam

Een professionele website begint met het vastleggen van een makkelijk te onthouden domeinnaam. Op die manier bent u eenvoudig te vinden in het web met een ontelbaar aantal websites. Ik kan de door u gewenste domeinnaam (mits deze nog vrij is) voor u aanvragen en beheren. Bent u reeds in het bezit van een domeinnaam, dan kan ik deze voor u verhuizen naar mijn server.

Webhosting

Om uw website op internet beschikbaar te maken, heeft u naast een domeinnaam, ook nog een webhostingpakket nodig. Met webhosting huurt u een stukje ruimte op mijn servers voor uw website. Op dit stukje ruimte kunt u uw bestanden plaatsen en beschikbaar maken via het internet. U wilt natuurlijk dat uw website dag en nacht bereikbaar is. Een trage en slecht bereikbare site kan u namelijk klanten kosten en een slecht imago bezorgen, en daar zit niemand op te wachten! Ik garandeer u een zeer betrouwbare, supersnelle en scherp geprijsde hosting. Ik werk namelijk met servers van het hoogste kwaliteitsniveau binnen de webhosting branche.

Klik hier voor de huidige uptime-status

Kosten

Vraag nu uw offerte aan via het contactformulier en maak kennis met mijn scherpe prijzen!

Onderhoud

U wilt uw site natuurlijk zo actueel mogelijk houden. Veel wijzigingen zijn zelf eenvoudig te verwerken. Voor aanpassingen aan de lay-out, de structuur en functionaliteit van de website kunt u kiezen voor onderhoudscontract. Voor ingrijpende, grote wijzigingen aan uw website krijgt u een gespecificeerde offerte.

Please publish modules in offcanvas position.